Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσο Μεταλλιο Κολυμβηση - ΡΕΣΤΕΙΑ 2014 - YNO - YNO : 50m women freestyle (tokyo 2020) νικητής χρυσού μεταλλίου.

Χρυσο Μεταλλιο Κολυμβηση - ΡΕΣΤΕΙΑ 2014 - YNO - YNO : 50m women freestyle (tokyo 2020) νικητής χρυσού μεταλλίου.. Για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό των. Ξεκίνησε την κολύμβηση σε ηλικία 7 ετών, κατά ένα μέρος μιμούμενος τις αδερφές του και κατά ένα άλλο μέρος για να εκτονώσει την αστείρευτη ενέργειά του. Η κίνα «έγραψε ιστορία» στα 4x200μ. Τρία ελληνικά μετάλλια στην τρίτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό.

Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη. Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα! Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. 4) ο μάριος ψυχάλης στη κολύμβηση κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στα 50μ. Η κίνα «έγραψε ιστορία» στα 4x200μ.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΡΟΔΟΣ BUTTERFLY - YouTube
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΡΟΔΟΣ BUTTERFLY - YouTube from i.ytimg.com
1:35 νίκος αναγνωστόπουλος 1 446 просмотров. Οριακός αποκλεισμός για χρήστου από τον ημιτελικό στα 100μ. Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. Ποιος θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να. Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη. Παγκόσμιο χρυσό ο μυλωνάκης, ασημένιο και ρεκόρ ο καλαϊτζόπουλος, χάλκινο ο μπόνιας.

Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών 2009. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ. Ελεύθερο γυναικών στο τόκιο, κατακτώντας για πρώτη φορά χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο σε ομαδικό αγώνισμα της κολύμβησης και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ. Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα! Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό. Ξεκίνησε την κολύμβηση σε ηλικία 7 ετών, κατά ένα μέρος μιμούμενος τις αδερφές του και κατά ένα άλλο μέρος για να εκτονώσει την αστείρευτη ενέργειά του. Δεν έγινε το θέλημα του χρυσού ρώσου ολυμπιονίκη στην κολύμβηση, εβγένι ρίλοφ, από. Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να. Δυο χρυσά μετάλλια για την ελλάδα. Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). Η ουγγαρία γίνεται η έβδομη χώρα που κατακτά χρυσό μετάλλιο στα 200μ.

Το χρυσό μετάλλιο στα +78κ. Χρυσό μετάλλιο ο βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. 2)γιώργος δεμέτης χρυσό μετάλλιο παγκόσμιο μάστερς και χάλκινο μετάλλιο μάστερς 3) κέλυ αραούζου «ασημένιο» μετάλλιο σε το 13άρι της κολύμβησης του παναθηναϊκου. Ο κολυμβητής από την αυστραλία έκανε μία εκπληκτική κούρσα. Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα!

Χρυσό μετάλλιο ο Χρήστου - Σπορ - gavros.gr
Χρυσό μετάλλιο ο Χρήστου - Σπορ - gavros.gr from www.gavros.gr
Δεύτερο χρυσό για τίτμους, «τρελάθηκε» πάλι ο προπονητής της (vid). Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό. Ελεύθερο ανδρών ασημενιο μεταλλιο (με χρόνο 1.59.74) Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου 1:35 νίκος αναγνωστόπουλος 1 446 просмотров. Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ.

Μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της γλασκώβης, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ ευρώπης!

Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. Η κίνα «έγραψε ιστορία» στα 4x200μ. Για την ομάδα του μίλωνα 29 αθλητές/τριες συμμετείχαν στους αγώνες χαρίζοντας στην ομάδα μας 1 χρυσό μετάλλιο ,10 ασημένια , 8 χάλκινα κατατάσσοντας μας στην εντυπωσιακή ενδεκατη θέση. Παπασταμοσ αποστολοσ κολυμβηση *χρυσό & χάλκινο μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (400μ & 200μ μικτή ατομική) & χρυσά μετάλλια (2), ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (200μ. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. 4) ο μάριος ψυχάλης στη κολύμβηση κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στα 50μ. Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. 2)γιώργος δεμέτης χρυσό μετάλλιο παγκόσμιο μάστερς και χάλκινο μετάλλιο μάστερς 3) κέλυ αραούζου «ασημένιο» μετάλλιο σε το 13άρι της κολύμβησης του παναθηναϊκου. «χρυσή» ζανγκ με ολυμπιακό ρεκόρ (video). Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη.

Ο αντώνης φωκαΐδης νίκησε τον μάρτιν μπάου στον τελικό των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες της μερσίνης. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Χρυσό μετάλλιο ο βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. Ένας τρομερός ανδρέας βαζαίος, κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο ...
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο ... from www.diaforetiko.gr
Ο χιντέκι ματσουγιάμα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ. Σύντομα προόδευσε στο άθλημα του και. Ένας τρομερός ανδρέας βαζαίος, κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. 1990 5ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, lund/ σουηδία, ιούνιος. Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. 50m women freestyle (tokyo 2020) νικητής χρυσού μεταλλίου. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της γλασκώβης, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ ευρώπης!

Το χρυσό μετάλλιο στα +78κ.

«χρυσή» ζανγκ με ολυμπιακό ρεκόρ (video). Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών 2009. Δεύτερο χρυσό για τίτμους, «τρελάθηκε» πάλι ο προπονητής της (vid). Δεν έγινε το θέλημα του χρυσού ρώσου ολυμπιονίκη στην κολύμβηση, εβγένι ρίλοφ, από. Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Μόνο μπράβο και περηφάνια για τον χρυσό 24χρονο αθλητή μας από τα γιάννενα! Δυο χρυσά μετάλλια για την ελλάδα. Η ουγγαρία γίνεται η έβδομη χώρα που κατακτά χρυσό μετάλλιο στα 200μ. Τρία ελληνικά μετάλλια στην τρίτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 4) ο μάριος ψυχάλης στη κολύμβηση κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στα 50μ.

50m women freestyle (tokyo 2020) νικητής χρυσού μεταλλίου χρυσο μεταλλιο. Ποιος θα κερδίσει το χρυσό μετάλλιο